Fördelar

 

 

EN GOD STRUKTUR GER LÖNSAM VERKSAMHET

Bra affärsidéer och bra produkter är fantastiska att ha, men utan riktigt bra ordning och struktur på verksamheten är det lätt hänt att de inte blir något annat än förlorad potential. Helt enkelt eftersom den riktigt lyckade affären är så beroende av ordning och reda.

DITT SMARTOFF FINNS PÅ INTERNET

Du når Smartoff så fort du är uppkopplad mot internet, vart du än befinner dig, vare sig du använder PC, MAC, Smartphone eller surfplatta. Det krävs ingen installation.

SMARTOFF GÖR JOBBET ÅT DIG

Verktyget gör en hel del jobb åt dig automatiskt, exempelvis utskrifter och epost av offerter och ordererkännanden, statistik och planering baserade på order och kalkyler med mera.

HELA DIN AFFÄR I ETT VERKTYG

Offerter och kalkyler ligger till grund för de allra flesta funktionerna i Smartoff. Kalkylen blir underlag för tidsrapportering, inköpsdetaljer, rapporter och sammanställningar av uppskattad tid och kostnad jämfört med verkligt utfall.

BYGGT AV SMÅFÖRETAGARE - FÖR SMÅFÖRETAGARE

Vår närhet till verkligheten, kunskap om organisationer, människors arbetssätt och ”hur man tänker” har hjälpt oss att utveckla marknadens kanske mest lättanvända företagsverktyg. All utveckling av Smartoff har skett i samråd eller tillsammans med befintliga tillverkare och entreprenörer.

Integrationer

Smartoff är tätt integrerat med följande plattformar för optimalt arbetsflöde.